Wafeya

Mata ke bumi, hati ke langit

Friday, November 13, 2009

Saya mahu buku percuma!

Assalamualaikum wbt teman-teman,

Kalian sudi tolong saya?

Saya mahu buku percuma dari PTS, lantaran tanpa segan silu saya menyertai Peraduan Saya Mahu Hadiah PTS. Caranya mudah sahaja, kalian hanya perlu klik pada banner peraduan yang saya paparkan pada blog saya (pada sidebar di bahagian kanan). Jika weblog saya memberi trafik yang tinggi ke laman peraduan ini atau setidak-tidaknya penyertaan saya diterima, InsyaAllah barangkali saya akan mendapat hadiah sebuah buku percuma dari PTS. Seronoknya!

 Berikut adalah hadiah yang ditawarkan:
  1. Semua penyertaan yang diterima oleh kami layak menerima sebuah buku PTS secara percuma bernilai RM25 (tidak termasuk penghantaran).
  2. 3 blog yang memberikan hits tertinggi ke laman peraduan akan menerima hadiah buku PTS bernilai RM 100, RM 70 dan RM 50.
  3. Hadiah buku akan dihantar bermula 4 Januari 2010.

Terima kasih ya, kawan-kawan!

Oh, oh, oh. Kalian juga boleh turut sama sertai di sini.



Yang kepingin,

17 buah bicara:

salam kak balqis!
dah klik. haha
semoga akak dapat hadiah buku ^___^

nak hadiah buku juga.
tapi tak yakin dapat trafik tinggi untuk dapat hadiah

menyerah sebelum bertanding kan? huhu..

tc :)
 
Salam Liyana!!
Terima kasih, ya!!
Ya, semoga...

Masuk sahaja. Akak pun sekadar cuba jaya. Dapat atau tidak, wallahua'lam... Blog ini, trafiknya pun tidak tinggi juga, tapi mahu juga cuba!! Yosh!

Sama2. TC juga, ya! =)
 
assalammualaikum balqis

semoga menang...
akak dah klik....
 
waalaikumussalam akak...

Terima kasih, ya!!
Semoga, hi3.
 
ya~ sudah klik..jika menang, jangan lupa dibaca bukunya dan jangan lupa dikongsikan bersama ya ^^
 
Terima kasih Iliana ^^
InsyaAllah, akan saya kongsikan. Membacanya sudah pasti! ^^

Sekadar berkongsi berita gembira; penyertaan saya sudah diterima. Tempoh hari saya mendapat email dari tim PTS. Alhamdulillah. Tak sabar menunggu kehadiran sebuah buku itu. ^^
 
klu klik byk2 kali utk blog sndiri blh ke?haha
 
=) wallahua'lam. Tak pernah pula saya cuba. Barangkali tak masuk sebagai trafik tertinggi. Entahlah. =)
 
Selamat-berjaya...saya-masuk-jgk,tp-hntr-penyertaan-ikut-pos.Dapat-hadiah-pertama-pun-jadilah..huhuhu.Doakan
 
Owh, terima kasih. ^^

Owh... semoga berjaya. ^^

InsyaAllah, tempat pertama milik saudara ^^
 
Salam,

Saya mahu jual sesuatu!

Jemput baca dan beli! sila ke url:

http://www.faridrashidi.com/2009/11/24/bawa-bersama-khasiat-habbatus-sauda/#comments
 
owh! sangat gembira...
br terjumpa blog ni..
dn tidur sy malam ini langsung ditunda!

'akibat' membaca semua post dalam nh!jd inspirasi dktr-mbce-mnulis
mohon tunjuk ajar

mle2,dga Balqis...ukraine...hmmm
owhhh...best student sambest itukah??
akak ksygn Hanis itukah??

ho..enjoy reading ur blog..esk hny ad 1 kls, bi..
tringat Tchr norkiah ..owh..mgkin klas kali nh sy 'lpaskan'..haha..jht..
daa...till then..

p/s.sori membebel.kita ad psamaan la kak. sulung, ad adik nama Hanis.he...rindu hanis,lwk2'y tyme kami SPM dn harapan'y mncntohi 'kakak itu'..
 
He3. ^^
Apa sahajalah yang kamu baca di blog ini. Karutan belaka. ^^

Selamat berjaya menjadi doktor-membaca-menulis! ^^ Best of luck. Bersyukur kamu juga meneruskan langkah dalam bidang perubatan. Semoga ramai doktor2 muslim seperti kamu lagi!!

Ya, kakaknya Hanis. =)
Kamu belajar di JUST kan adik? Tentu kenal dengan saudara Aizat Amiruddin. Sebatch dengan akak. Itu lagi 'best student' sambest.

Terima kasih kerana sudi membaca dik. Blog ini sudah sangat jarang dikemaskini. ^^ Ha3. Wah, janganlah sampai me'lepas'kan kelas pula. He3. ^^

p/s: Tak mengapa. Ceria sedikit blog ini dengan kehadiran kamu. Owh, persamaan itu indah!! ^^ He3. Good Luck, dik!!
 
nak sembang tentang Abg Aizat ni pun boleh jadi sangat panjang..ha
Terima kasih atas galakan kak.

ha..buat pengetahuan, kelas itu memang selalu 'dilepaskan'..kami hanya menerima-menerima-menerima..ish,taubatlah..

Teringat pula semasa di tingkatan satu, di Dataran Datuk Sarip, Cikgu Raouf tengah nak 'pancing' Hanis...
tidak lama selepas Hari Anugerah Cemerlang..
kami melihat buku program, adalah nama akak,tokoh,kejayaan2,dll

hati tingkatan satu, masih bersih,(naif itu indah)berkobar-kobar..berazam..
'aku nak belajar betul-betul. Jadi macam kakak ni...'

last2,tak dapat pun nak secemerlang akak..

Well, at least,I try, aim for the stars...hu
looks like I'm going to try to repeat d cycle..
p/s. wonder how our life may touch others we barely know...ha
 
Owh... =) Tak apa. Semoga kamu dan semua pelajar di sana berjaya dengan mantapnya, ya!
Sama-sama. ^^

Ish, ish, ish... ha3. XD

Ya, Hanis rapat betul dengan Cikgu Raouf. Hairan juga. Akak tidak kenal Cikgu Raouf. Akak keluar dan dia baru masuk mengajar.

Ya, indah itu naif!!! Ha3. Baguslah, alhamdulillah. Bersyukur dapat memberi semangat buat adik-adik. Secara tak langsung memebri semangat baru buat akak untuk belajar dengan lebih rajin lagi bila tengok adik-adik pun penuh dengan semangat macam ni. Bagus2. =)

Tidak apa. Sama-sama kita usaha, ya!!

Repeat, jangan tak repeat! He3. Adik sudah pun separuh jalan menggenggam bintang, teruskan seprauh perjalanan lagi, dik!! =)

p/s: Rasa kerdil sangat diri... muhasabah... hu3.
 
Oh ini memang sudah sah-sah mendapat buku percuma. Penyertaan saja sudah layak mendapat buku percuma. Untung kan? Belum mendapat trafik tinggi lagi sudah boleh menerima hadiah. Tahniah! Tahniah! Saya sokong kepada penyokong PTS. Hihihihi.
 
Eh, eh wakil PTS datang blog saya. Hihi. Tuan Irfan, Alhamdulillah. Tidak sabar rasanya menunggu kehadiran buku tersebut. =) Terima kasih atas sokongan kepada penyokong PTS. ^^ Penyokong PTS akan sentiasa menyokong PTS. ^^
 

Post a Comment

Assalamualaikum teman-teman, terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak bicara kamu, sekurang-kurang kalian telah hadir menceriakan hari-hari saya di persimpangan ini. Jazakumullah!!