Wafeya

Mata ke bumi, hati ke langit

Thursday, November 09, 2006

Would you laugh, or.... just nod?

I saw this neatly pasted notice on the toilet door while wandering around, waiting for class to begin...



Please don't kill me...

This is too direct...



Very direct. =D

6 buah bicara:

may i know precisely the wall which dis paper adhered to..since i never saw once...kekeke..bukan ape..actually im so touched with their keprihatinan (penyibok tol la dorg ni) emol
 
Anonymous
its adhered to the toilet's door of some department, u have sociopsychology, i have? (wink, wink)...

It's not only the keprihatinan, look at their grammar, before showing it to the public, better check the grammar and everything first...

Funny how they're so... confident and put it there, its not just this...
if u read some ads in english here, the same thing would happen...

and thanx..its the first time, u're commenting something here...=>
 
dasyat gak ye arahan dari fakulti ni..ni mana punye universiti ni?why?takut pecah ke?
 
Anonymous
huhu...

actually, xde ler takut pun ngan arahan ni (cheewah berlagak sungguh). Universiti mana lagi...

bukan takut pecah, actually in dkt negara yang penduduknya didominasi oleh yang bukan islam ni, tak taulah ngr lain camna (except malaysia yang ada sistem pembentungan yang sempurna), diorang ni takde tempat untuk air mengalir kalau jatuh kat lantai, kitakan ada lubang untuk air menagalir kat lantai tandas, they all don;t have that...
So, takleh basahkan lantai, ia menjadi satu kesalahan kalau lantai basah, sebab air boleh meresap and ke dalam, if tandas tingkat atas, air boleh jatuh ke tingkat bawahnya melalui resapan tersebut...
itu keburukannya..
advantagenya, tandas jadi bersih, sebab tak basah.

tu ler, sebab they all marah sgt if tandas basah, kalau ambil wudhu'kan macam mana skalipun akan basah tandasnya..
sekian....
 
lol- great!
 
what is great, Cevris? The notice???!!! =D
 

Post a Comment

Assalamualaikum teman-teman, terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak bicara kamu, sekurang-kurang kalian telah hadir menceriakan hari-hari saya di persimpangan ini. Jazakumullah!!