Wafeya

Mata ke bumi, hati ke langit

Friday, October 24, 2008

Highly Recommended !!

Nothing to do for the weekend?

So bored like the world has no end?

Here, watch this :

Children of The Secret State



It's only 45 minutes, though. Won't take much of your time. Spend some to understand the sufferings these children have and then,

You do the math! =)

Wassalam.




Cerita tentang angin,
Bila ada ia berhembus,
Bila tiada?
Simferopol.

8 buah bicara:

terima kasih kerna berkongsi Balqis! Tak sabar saya nak menontonnya!
 
Selepas menonton pasti kamu rasa sangat geram pada pemerintah North Korea!!

Saya tak sangka di zaman kemajuan ini, masih ada pemerintah begitu! Ingatkan sudah habis zaman diktator, uhuk!
 
Sudah ditonton. *sigh* Itulah...kasihan mereka..

seperti yg ayah saya selalu ingatkan it takes everything to make this world...but this is just to disturbing..
 
Kan? ne?

Setuju dengan ayah kamu~
 
salam...
katne lokasi kanak2 tu...kesian sungguh...
 
Weekend ni baru nak cuba luangkan masa utk tengok...
 
Kanak2 tu semua tinggal dekat north korea, tak silap saya video ni diambil masa tahun 2003 kot, macam masih baru lagikan?

The North Korea state memang rahsiakan perkara ni dari penduduk dunia, and sesiapa yang dtg melawat pun cuma hanya dibawa di bandar2 besar di ibu kota, itupun yang betul2 merasai sebuah yang bernama kehidupan di negara merdeka adalah pemerintah dan keluarga para pembesar, selainnya seperti tidak pernah wujud dan bakal dijemput Tuhan bila2 masa sahaja~
 
Buat kak su, sila-sila tgk~

Saya pun baru terbuka pandangan pas tgk ni, huhu...

unacceptable~
 

Post a Comment

Assalamualaikum teman-teman, terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak bicara kamu, sekurang-kurang kalian telah hadir menceriakan hari-hari saya di persimpangan ini. Jazakumullah!!