Wafeya

Mata ke bumi, hati ke langit

Tuesday, June 02, 2009

Award dan Muhasabah Cinta

1. Terima award dari adik Syahidah,

 
Bertuah Award 2009 - Ya mudah-mudahan bertuah diriku dan semua pada tahun ini.

Terima kasih Syahidah!  

Seterusnya diberikan kepada nama-nama berikut! Simpan dan letak dalam blog anda.
Kali ini mahu beri kepada semua kakak-kakak yang banyak memberi inspirasi kepada saya melalui penulisan blog mereka. Jazakumullahu khairan.
  1. Kak Tirana
  2. Kak Chik
  3. Kak Azma
  4. Kak Su
  5. Kak Maya (DAMAI)
  6. Kak Fakhzan
  7. Ustazahlina
Semoga thabat dalam menulis dan menyampaikan yang baik-baik, InsyaAllah.


2. Sekadar selingan, memandangkan telah mengambil masa berharga kamu semua membaca entri saya ini, rasa bersalah pula andai dibiar kosong tidak berisi. Ini ada lagu Muhasabah Cinta diperkenalkan oleh kawan saya Sarah lebih beberapa bulan yang lalu. Tetapi saya ini orangnya lambat terkesan, baru sekarang berasa lagu ini ada isi dan penyampaiannya selain ya, sedap didengar.

Justeru, mempersembahkan Muhasabah Cinta oleh EdCoustic.


Maafkan atas segala masa kamu semua yang terbuang membaca entri saya kali ini.



Masih hina dina,

9 buah bicara:

salam balqis...

terima kasih ^^

doakan akak huhuhu
 
Salam Balqis..

Terimakasih atas pemberian ini..Nanti bila kak tirana balik ke malaysia, kak tirana akan paparkan di blog, insyaAllah.
 
=>Kak Maya<=

salam kak maya...

sama2, insyaAllah boleh punya.. kak maya boleh!

=>kak tirana<=

salam kak tirana

sama-sama ^_~ Semoga kak tirana selamat kembali, ya! InsyaAllah...
 
Terima kasih balqis moga kita semua bertuah dengan nikmat Allah yang maha luas ini...lebih-lebih lagi untuk Balqis moga terus cemerlang...nanti akak masukkan dalam blog akak...ni baru nak update..selepas bercuti bawa anak2 jalan...Balqis ada pembetulan sikit title nama akak pada ruangan BENUA tu boleh di Tulis sebagai ustazah Salina he3
 
=>Kak Ilina<=

Sama-sama akak. Ya kita semua bertuah denagn nikmat Allah andai menjadi hamba-hambaNya yang bersyukur, InsyaAllah.

Owh, padanlah lama tak dengar khabar, akak. hehe...

Owh? Ustazah salina rupanya, hehe... maaf2....
nantis aya betulkan, InsyaAllah!

terima kasih dtg singgah, doakan saya exam, ya kak!
 
balqis, thanks..amik dah.
 
=>Kak Azma<=

Sama-sama kak... nanti saya pergi check, ahaks!
 
Salam Adikku Balqis yang dimuliakan,

Wah! terasa berharga dan teruja, tapinya adik ku, idok ku tau gi mana mau ambil! hahahha, kerana ku ini sangat dangkal dalam hal2 internet, maafkan akak!

anyway, tq so much, so rry i havent read any of your writing, i just came back from a holiday with my parents. Good luck ya untuk exams mu? teruskan menulis, mungkin dengan menulis itu dapat meregangkan keresahan mu, dan membenamkan kelelahan mu. Tuhan itu ada, Diakan Maha Mendengar?

Minta sahaja pada-Nya.

Salam sayang!
 
=>Kak Fakhzan<=

Salam kakakku yang lebih-lebih lagi dimuliakan,

Hehe.... takpa, takpa nanti saya bagi first hand instruction nak buat bagaimana, ya... ^_^

You're welcome and welcome back!! To the world of blogging. You do miss a like a lot!

Ya, terima kasih. Benar... itulah sebabnya kadang2 tanganku gatal mahu menulis juga! Ahaks...

Ya, kak. Tuhan Maha Mendengar. Cuma sudah etrlalu banyak aku meminta, uh tak malu sungguh, rasanya!

Salam sayang kembali, kak!
 

Post a Comment

Assalamualaikum teman-teman, terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak bicara kamu, sekurang-kurang kalian telah hadir menceriakan hari-hari saya di persimpangan ini. Jazakumullah!!